(095) 629-25-06
(066) 645-74-00

Чому вигідно користуватися послугами нашого Бюро перекладів?

У разі, якщо Вам необхідно виконати якісний переклад тексту на одну з мов світу, найкращим виходом для Вас буде скористатися послугами Бюро перекладів №1 на Московській. Переваги роботи з нашою компанією незаперечні:

  • Ми пропонуємо широкий спектр послуг з виконання перекладів текстів різних стилів, різних тематик і будь-якого рівня складності з/на усі мови світу. Ми з легкістю виконаємо для Вас переклади як особистого листування, так і складної юридичної/технічної документації. Крім того, ми надаємо послуги з нотаріального засвідчення зроблених перекладів, і Вам не доведеться додатково звертатися до нотаріуса та витрачати на це свій час.
  • Навіть якщо Ви потребуєте перекладу великого об'єму текстів, то звернувшись в наше Бюро перекладів, Ви можете не турбуватися про терміни виконання свого замовлення — ми виконаємо його швидко і якісно, адже головним принципом нашої роботи є оперативне і кваліфіковане виконання Вашого замовлення.
  • Вартість наших послуг дійсно вигідна — ми пропонуємо додаткові знижки і використовуємо індивідуальний підхід до кожного нашого клієнта.
  • Завдяки сучасним технологіям, робота з нами легка і зручна — ми активно використовуємо електронну пошту, що позбавить Вас необхідності регулярно приїжджати до нас, витрачаючи час і сили на дорогу.
  • Окрім виконання якісних перекладів різних текстів і документів, ми пропонуємо послуги з проставлення апостилю і легалізації документів у Мінюсті, МЗС, Міносвіти, а також виконуємо замовлення з перекладів у Посольствах Італії, Іспанії, Франції, і оформлення та отримання інших необхідних для виїзду за кордон документів, таких як довідка про відсутність судимості і довідка з місця проживання в місцевих і центральних органах МВС, а також надаємо інші супутні види послуг.
  • Багатий досвід і штат професійних співробітників дозволяє нам мати широке коло вдячних клієнтів, які залишилися задоволені нашими послугами.

Усе це є далеко не повним переліком переваг нашого Бюро перекладів, звертайтеся до нас, і Ви переконаєтеся в цьому самі!